TÈCNICS ESPECIALISTES SERVEIS PENITENCIARIS
José 653.61.69.22
Presentació
Com són les classes?
Horaris de classe
Tarifa
Preguntes freqüents
Procés de selecció
Programes d'oposició
Exclusions mèdiques
Contacte
Com arribar-hi

Com són les classes?

Les classes es desenvolupen a la plaça Santa Anna, 3 de Martorell. 

 

Estic especialitzat en la preparació de les oposicions de tècnic especialista de serveis penitenciaris. Només preparo a aspirants que vulguin adquirir coneixements d’aquesta oposició.

 

El curs es desenvolupa en 2 blocs. El bloc de la part general i el bloc de la part específica. Cada bloc tindrà 70 hores lectives. Els que estiguin interessats en participar en tot el curs haurien d'assistir als dos blocs. Cada bloc és independent de l'altre pel que els que només vulguin participar en un dels blocs podran fer-ho.

 

Em dedico personalment a guiar a l’aspirant durant la seva preparació.S’utilitza ordinador i projector com a suport de l’explicació teòrica. Tenim un grup de WhatsApp d’ús exclusiu per les classes. Tenim habilitat un espai de google drive on penjo i comparteixo (segons el document amb possibilitat de descarrega o sense possibilitat de descarrega amb només consulta) els temes teòrics subratllats (el temari està subratllat en dos colors (verd fonamental i groc important) per determinar els continguts més importants. Entrego per mail i comparteixo en google drive els exàmens d’oposicions anteriors de la Generalitat i de l’Estat central, amb unes 15 convocatòries anteriors. Passo per mail test amb les correccions, que els alumnes desenvolupen quan millor els hi va, i els que ho accepten voluntàriament participen en un ranking tipus concurs que fa l’activitat una mica més competitiva i divertida.

 

No preparo les proves físiques, que es faran per compte de l'alumne. Les proves fisiques són les mateixes que es fan en la selecció al Cos de Mossos d'Esquadra, i normalment, en molts gimnasos les preparen.

Top
José 653.61.69.22 | opospresons@hotmail.com