TÈCNICS ESPECIALISTES SERVEIS PENITENCIARIS
José 653.61.69.22
Presentació
Com són les classes?
Horaris de classe
Tarifa
Preguntes freqüents
Procés de selecció
Programes d'oposició
Exclusions mèdiques
Contacte
Protecció de dades

Preus del servei i material de classe.

 

Cost del curs.


Modalitat a distància. L'import del curs és de 500 euros. L'abonament es farà en un sol pagament. 

Inclou el temari, tests, exàmens d'oposicions anteriors i psicotècnics, tot en format pdf., i l'accés a l'acadèmia virtual i els seus continguts fins a la realització del següent examen d'oposició. 


Modalitat presencial. L'import del curs és de 900 euros. L'abonament es farà en dos pagaments que coincidiran amb els dos primers mesos de classe, un primer abonament de 600 euros i un segon abonament de 300 euros.

Inclou el temari, tests, exàmens d'oposicions anteriors i psicotècnics, tot en format pdf., i l'accés a l'acadèmia virtual i els seus continguts fins a la realització del següent examen d'oposició, i a més 80 hores de classe presencials. 


Compra de temaris i test. 

Tot el material, temari i test té un cost de 250 euros. S'entreguen en pdf per mail. La compra de tots el materials inclou el lliurament gratuït de unes 15 convocatòries d'exàmens d'oposicions reals d'anys anteriors dels Serveis Penitenciaris de la Generalitat i de l'Estat Central i test psicotècnics.


Els materials adquirits s'actualitzen gratuïtament fins el proper examen d'oposició a Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. 


 T'invito a que provis una classe sense compromís.

Top
José 653.61.69.22 | funcionaripresons@gmail.com