TÈCNICS ESPECIALISTES SERVEIS PENITENCIARIS
José 653.61.69.22
Presentació
Com són les classes?
Horaris de classe
Tarifa
Preguntes freqüents
Procés de selecció
Programes d'oposició
Exclusions mèdiques
Contacte
Com arribar-hi

Preus del servei i material de classe.

 

Cost del curs.

Quan es facin el curs complet, cada bloc té un cost de 450 euros (IVA inclòs). Si només es vol fer un dels blocs el cost és de 490 euros (IVA inclòs).

L'abonament de cada bloc es farà en 4 pagaments, coincidint amb la primera classe en els primers 4 mesos. El primer mes s’abonarà 130 euros, el segon i tercer mes s'abonaran 110 euros cada mes, i en el quart mes s'abonaran 100 euros. L'import del curs inclou el material.  

 

Què inclou aquest pagament?

 

S’inclou el dret a assistir a les 70 hores lectives del bloc contractat i l’entrega de tots el materials que s’utilitzen durant el bloc (temari i test (unes 4000 preguntes). Els continguts s’entreguen per mail en pdf de forma parcial en cada pagament fins l’entrega total en l’últim pagament. Tots els continguts s'actualitzaran gratuïtament fins el dia d’examen d'oposició següent i més pròxim a l'entrega del temari. 

 

 T'invito a que provis una classe sense compromís.


Compra de temaris i test. 

Tot el material, temari i test té un cost de 200 euros. S'entreguen en pdf per mail. La compra de tots el materials inclou el lliurament gratuït de unes 15 convocatòries d'exàmens d'oposicions reals d'anys anteriors dels Serveis Penitenciaris de la Generalitat i de l'Estat Central. 


En el cas que s'adquireixin només el temaris l'import sería de 100 euros. En el cas que s'adquireixin només els test l'import sería de 100 euros. 


Els materials adquirits s'actualitzen gratuïtament fins el proper exàmen d'oposició a Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. 

Top
José 653.61.69.22 | opospresons@hotmail.com